EM-X tekenbandjes

Uitleg:

In alle biologische systemen zitten opbouwende en afbrekende micro organismen. In deze EM-X keramiek kralen zitten opbouwende micro organismen, deze zijn meegebakken in de keramische kralen. Deze organismen helpen om in biologische systemen de positieve micro organismen te ondersteunen en te vermeerderen. Een biologisch systeem is bijvoorbeeld uw hond of uw eigen lichaam.

Daarnaast zorgen deze keramiek kralen ervoor dat onze watermoleculen weer in balans komen. Ons lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water. Wanneer onze waterhuishouding niet op orde is kunnen we uit balans raken, onrustig worden en de weerstand zal lager zijn.

Bovendien heeft het keramiek een bepaalde resonantie. Na een aantal weken heeft het zijn frequentie bereikt en gaat het dit afgeven aan zijn omgeving. Doordat er silicium in de klei meegebakken is, zal de resonantie gelijk blijven voor een lange tijd. Deze resonantie is niet merkbaar voor huisdieren of mensen, maar teken houden er niet van en zullen zich niet snel of veel minder snel (vast) bijten.

Werkzaam:

Brengt de molecuul structuur van onze waterhuishouding in balans.

Geeft rust.

Verhoogt de weerstand.

De resonantie is onaantrekkelijk voor teken.

Gebruiksaanwijzing en onderhoud:

De halsband zoveel mogelijk dragen, dag en nacht.

Na ongeveer 2/3 weken constant dragen zal de halsband op peil zijn. (mag wel af bij wild spelen)

De halsband elke 2 weken afspoelen met schoon water om vervuiling tegen te gaan. Hierdoor blijft de werking en resonantie optimaal.

Ervaring:

De invloed van de keramiek is voor elk individu verschillend. De halsbanden geven geen 100% garantie tegen teken, net zo min dat chemische middelen deze garantie geven. Het aantal teken mindert of verdwijnt zelfs. Bij sommige honden lijkt het ogenschijnlijk niet te helpen, maar dan blijkt vaak dat andere factoren ook een rol spelen. Zoals bijvoorbeeld voeding, temperatuur, hygiëne etc.

%d bloggers liken dit: