Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op handgemaakte producten van Baja’s.

Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestellingen gaan altijd in overleg via mail, Messenger of bellen/whatsapp. We bespreken de kleuren, sluitingen, uitvoering en levertijd.

Verzendkosten zijn conform de tarieven van de pakketdienst voor zowel binnen als buitenland. De meeste producten worden in een brievenbuspakje verstuurd. Breekbare producten worden altijd met pakketpost verstuurd.

Ingekochte producten kunnen iets afwijken van de kleuren op de foto en website. Door verschillende resoluties in uw en onze beeldschermen. Alles wordt door Baja’s met de hand en naar wens gemaakt daarom kan het voorkomen dat er kleine verschillen in de afwerking ontstaan.

De halsmaten worden zelf opgemeten en kleuren zelf samen gesteld. Er kunnen geen rechten aan maten en kleuren ontleend worden. Alles wordt vooraf uitgebreid besproken met u.

De levertijd is afhankelijk van de drukte, doorgaans is die 2 weken maar kunnen oplopen tot 4 weken.

Alle bestellingen worden met uiterste zorg ingepakt, Baja’s is niet aansprakelijk voor schade opgelopen tijdens verzending. Pakket kan verzekerd worden verstuurd, hier zitten extra kosten aan verbonden.

Betaling vindt vooraf plaats, nadat alles duidelijk is besproken en goedkeuring voor is gegeven. Dat kan per bankoverschrijving of middels een betaalverzoek.

Baja’s gebruikt uw gegevens alleen voor de afhandeling van de bestelling en facturering

Baja’s is niet verantwoordelijk voor onkundig gebruik van het product.

Op maat gemaakte producten kunnen niet retour genomen worden, voordat u uw product krijgt is er altijd contact geweest via de mail of telefoon, met foto’s zodat u kunt zien wat er wordt verstuurd naar u. Ook bent u zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste maat.

Alle ontwerpen blijven eigendom van Baja’s.

Baja’s doet haar uiterste best om de producten in goede orde te leveren, mocht er ondanks dat toch iets mis zijn hoor ik dat graag.

Klachten kunnen tot 14 dagen na ontvangst bij mij gemeld worden. Daarna vervalt het recht op indienen van de klacht. Een retourzending wordt alleen geaccepteerd na mail of telefoon contact en goedkeuring om het product retour te zenden.

Baja’s is in geen enkel geval aansprakelijk voor schade of problemen door gebruik van de producten.

Baja’s gebruikt alleen de beste sluitingen, ringen en andere fournituren maar is geen enkel geval aansprakelijk voor problemen met deze materialen.

Bij elke bestelling gaan deze voorwaarden in zowel telefonisch, schriftelijk, mail, persoonlijk gesprek of via de social media kanalen.

%d bloggers liken dit: